Gastenboek

Wij stellen het op prijs als u een berichtje wilt achterlaten. (tijdelijk is het achterlaten van een berichtje helaas niet mogelijk)

gaesteuchberner

13 gedachten over “Gastenboek”

 1. Dag Karin,

  Op zoek naar gegevens over Entlebuchers voor onze buren, kwamen we jullie weer tegen! Wij zijn tot 1 feb 2014 de blije, trotse familie van Axel uit jullie A nest geweest… Hij was, ja helaas was, geweldig! Hij was een soort model Entlebucher uit het boekje, mooi, sterk, lief, speels, leergierig, slim, waaks, trouw, toegewijd en gelukkig soms wat eigenwijs.
  Hij was tot het eind gezond, af en toe wat stram de laatste jaren en wat gevoelige darmen. Tot het eind speels. Onverwacht kreeg hij de laatste week in januari diarree en at hij niet meer.. De dierenarts dacht aan een infectie en schreef antibiotica voor, voor zijn 11jaar en bijna 8 maande zag hij er nog puik uit, behalve dat zijn achterhand wat dunner werd. Helaas bleek hij vol tumor te zitten en met de hele familie om hem heen, hebben we hem thuis laten inslapen. Wat een verdriet kun je hebben, hij was ons aller maatje, ook van de kinderen die al uit huis zijn. We blijven hem missen, maar hij heeft een goed en fijn leven gehad. Mede dankzij de goede start in jullie huis hebben we een mooie tijd met hem gehad!!
  Hartelijke groet, Elis Stevelmans en Dolf Heck

 2. Wow!! Gefeliciteerd met jullie D nest alweer ! We wensen alle pups & mama Dakyra een heel mooi leven toe, maar dat gaat vast lukken met zo’n fijne start bij jullie thuis!

 3. Hoi Karin,

  De pups zien er prachtig uit en we kijken er naar uit om ze volgende week zaterdag te zien!

  Gr. Ralph en Daphne Otto (Breda)

 4. Lieve Dakyra,
  zo´n nest! Dit heb je weer super gedaan. Ik ben heel erg trots
  op je. Van harte hoor en natuurlijk ook van vrouwtje Gaby, baasje Hans en je dochter Chooky.
  Groetjes aan allemaal en tot in een paar weken
  Mamma Baukje

 5. Hoi Karin,

  wat een leuke site en wat een mooie honden! Eerlijk gezegd kende ik het ras niet… Leuk hoor! Mooi om te zien en ook een mooi karakter. Wij hebben zelf twee collies (Schotse herdershonden). Succes met de pups. Geweldig, maar ook druk druk druk natuurlijk.

  Hartelijke groet,
  Yvonne

 6. Hoi Karin,
  wat leuk dat je zo vaak nieuwe foto’s plaatst! Onze voorpret neemt iedere dag toe, we kijken er echt naar uit naar een van je prachtige pups mee naar ons huis te mogen nemen. En stiekem hebben we een DIKKE voorkeur :) groetjes Marion en Patrick

 7. Hoi Karin,

  Wat een fijne update weer! Iedere keer een verrassing als er nieuwe foto’s zijn. Ze zien er prachtig uit allemaal en we verheugen ons enorm op het weekend van het ophalen. Geniet nog even lekker van al die druktemakers.

  Groetjes,
  Daphne

 8. Hi Karin, wat zijn die foto’s van buiten geweldig! Nu duurt 3 weken nog wel heeeeeel lang. Gelukkig zien we ze maandag nog. Groetjes en tot maandag Corine

 9. Beste Karin

  Via deze weg wil ik bij je infomeren naar de mogelijkheden om mijzelf op de wachtlijst te plaatsen voor een (mannelijke) Entlebucher pup . Graag zou ik van je vernemen wat de mogelijkheden en procedure zijn en of jullie eind 2014/ begin 2015 weer een nestje verwachten.

  Met vriendelijke groet,

  Jeroen van Wilgenburg
  0651352420

  1. Hoi Jeroen,

   Dit is voorlopig ons laatste nestje omdat onze teef Dakyra nu ruim 6 jaar is. Indien je chet voor een Entlebucher wilt gaan kan ik je aanraden contact op te nemen met Fred en Miriam Blok. Zij doen de pupbemiddeling va onze rasvereniging, NVEAGZS. Je kunt de link vinden op mijn website. Zij kunnen je vast verder op weg helpen, succes!

   groetjes

   Karin Dijkhuis

 10. Hoi Karin,

  Schitterende foto’s weer van het spul! Nog een paar dagen en dan is het zover, dan mogen wij ons nieuwe vriendje ophalen :-).
  Wat hebben we daar naar toe geleefd de afgelopen maanden.
  Alle spullen staan klaar, het grote avontuur bij ons kan beginnen.

  Veel plezier deze laatste week en tot gauw!

  Groetjes Daphne

Reacties zijn gesloten.